TERVGYÁR.hu

Egyedi készülékek, szerszámok valamint célgépek

tervezésére valamint gyártására szakosodtunk.

Értékarány:

A piac egyik legkedvezőb ár-érték arányát szolgáltatjuk.

Határidők:

A folyamatok intelligens kiszervezése eredményeként a határidőket tartani tudjuk.

Minőség:

Beszállítóként kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minőséget szolgáltassunk.

Rugalmasság:

Rugalmas, kreatív megoldások partnereink igényeinek megfelelően.

Bemutatkozás

A Terv-Gyár Kft. 2007-ben alakult, egyedi készülékek, szerszámok valamint célgépek tervezésére valamint gyártására. A vállalat fő tevékenysége az egyedi fém- és műanyag alkatrészek megmunkálása. Folyamatos fejlődés mellett igyekszünk korszerű technológiákkal megoldani a növekvő vevői igények mellett az elénk tárulkozó feladatokat, legyen ez akár egy komplex megoldás vagy akár egy egyszerű alkatrész legyártása hozott minta alapján.

Kis létszám mellett mely fiatalokból és idősekből tevődik össze igyekszünk a folyamatos fejlődést szem előtt tartva képezni magukat és lépést tartani az egyre magasabb elvárásokkal.

Gépparkunkban megtalálhatóak hagyományos esztergák, marógépek, köszörűgépek, tömbszikra forgácsoló, egy CNC esztergagép, CNC megmunkáló központok valamint egy CNC huzalszikra forgácsoló gép.

Szolgáltatásaink

Alkatrészgyártás

Az alkatrész gyártás cégünk egyik alapvető feladata mely történhet hozott alkatrész, minta vagy a megrendelő által biztosított rajz alapján is, de a megrendelő elképzeléseit is megpróbáljuk papírra vetni és megvalósítani.

Bővebben a szolgáltatásról

Szerelő és ellenőrző állomások

Kábelkötegek gyártásához a szerelést és ellenőrzést is lehetővé tevő munkaállomások és vagy a végső ellenőrzésre szolgáló asztalok megtervezése és gyártása is a profilunkba tartozik.

Bővebben a szolgáltatásról

Mobil megoldások

Olyan megoldásokkal is rendelkezünk, mikor a szükséges eszköz nem köthető egy helyre a felhasználás alatt és mozgatni kell miközben továbbra is üzemképes.

Bővebben a szolgáltatásról

Szerszámgyártás

Vállaljuk lemezalakító sorozatszerszámok tervezését és gyártását, de más által gyártott szerszámok karbantartása sem okoz számunkra problémát.

Bővebben a szolgáltatásról

3D nyomtatás

Cégünk rendelkezik 3D nyomtatóval is melyekkel 215 x 215 x 200 mm-es nyomtatási térfogatban valamint akár egyszerre két komponenssel is tudunk alkatrészeket nyomtatni.

Bővebben a szolgáltatásról

Rólunk mondták

Jó ötlet volt a Tervgyárat választanunk az egyedi tervezésre és kivitelezésre, mert profi, összeszokott csapat. Öröm volt a közös munka, a végeredménnyel pedig maximálisan elégedettek vagyunk!

Tóth Szabolcs

A munka végig gördülékeny volt, jól működött a kommunikáció. Nagyon elégedett vagyok a Tervgyár munkatársaival!

Balogh László

A legjobb ár-érték arányú szolgáltatást kétségkívül a Tervgyár nyújtja! Azt kaptuk, amit szerettünk volna és, elégedettek vagyunk kidolgozással és a minőséggel is. Ajánlom őket, jó szívvel!

Horváth Erika

Zseniális munka, maximálisan elégedettek vagyunk. Gyorsan, szépen dolgoznak, a minőség pedig kifogástalan!

Nemes Péter

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kérjen árajánlatot!

Ha megtetszett Önnek a szolgáltatásaink listája és egyezik az Ön elképzeléseivel is, keressen bátran!

    Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatban leírtakat.